Maandag 24 mei zijn wij niet geopend i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 25 mei staan we weer voor je klaar!

sales@cow.nl

+31 (0)38 - 203 8300

We love BBQ speakerset

BBQ speakerset

We love BBQ speakerset

BBQ Speakerset: fijne beats tijdens het barbecuen!

Geniet van heerlijke beats tijdens het eten van een lekker stuk vlees van de BBQ met een BBQ speakerset! Brandenburg Culinair maakt het mogelijk deze zomer met de We Love BBQ actie.

Bij aankoop van 5 We Love BBQ producten ontvang je gratis een opvouwbare BBQ speakerset. De speakerset kan eenvoudig aangevraagd worden via de website met de actiecodes in de verpakking. De speakerset wordt dan per post verstuurd. Door het compacte formaat van de opvouwbare speakers kunnen ze makkelijk per post verstuurd worden.

We Love BBQ maakt de actie compleet met een eigen We Love BBQ Beats spotify playlist. De playlist is bereikbaar door het scannen van de QR code die op de speaker staat. Deze unieke opvouwbare BBQ speakerset maakt barbecuen nóg leuker.

The COW company ontwikkelde en produceerde in samenwerking met Brandenburg Culinair voor het merk We Love BBQ de opvouwbare speakerset. Deze speakerset is gemaakt van stevig karton en bevat goede boxjes met een versterker. De speaker wordt opgevouwen geleverd in een brievenbusdoosje. Zowel de speakers als het doosje kunnen volledig full color bedrukt worden.

 

Verpakking

Opvouwbare speaker

Wilt u een offerte ontvangen voor een dergelijke speaker of wellicht voor een ander product? Vul dan onderstaand formulier in. Wij helpen u graag verder!

Offerteformulier algemeen

  • Let je op het minimum afname aantal dat in de tekst vermeld staat?
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geschenken

Direct contact

T: +31 (0)38 - 203 8300
E: sales@cow.nl

Offerte nodig?