Maandag 24 mei zijn wij niet geopend i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 25 mei staan we weer voor je klaar!

sales@cow.nl

+31 (0)38 - 203 8300

Vouwkubus voor naamsverandering Artori

Vouwkubus voor naamsverandering Artori

Vouwkubus voor naamsverandering Artori

“Stilstaan bij het doel en de manier waarop we naar buiten komen”, dat is waar Steven en Inge van Artori de afgelopen maanden mee bezig zijn geweest. Het resultaat? Een nieuwe huisstijl, nieuwe website én een nieuwe naam. En dat moest natuurlijk op de juiste manier bekendgemaakt worden. Met een vouwkubus!

De vouwkubussen blijven hard gaan bij the COW company. Dat is ook niet zo gek, want het is een informatief relatiegeschenk dat helemaal naar de eigen stijl te ontwerpen is.

vouwkubus

Het bedrijf in productarchitectuur dat voorheen L-stin heette, noemt zich nu met trots: Artori. Bij Artori werken naar eigen zeggen ARchitecten die op TOegewijde manier RIchting willen geven aan het productontwerp. Als dat geen creatieve manier van denken is…

Deze en meer informatie is allemaal te vinden in de vouwkubussen die wij voor dit bedrijf hebben mogen ontwerpen en produceren. Zo zie je maar weer dat een vouwkubus een ontzettend informatieve manier kan zijn om de nodige informatie te communiceren. Bovendien is het ideaal om je (nieuwe) naam bekend te maken!

Ook zo’n eigen informatieve vouwkubus? Laat je adviseren en inspireren!

Advies nodig?

Geschenken

Direct contact

T: +31 (0)38 - 203 8300
E: sales@cow.nl

Offerte nodig?