Maandag 24 mei zijn wij niet geopend i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 25 mei staan we weer voor je klaar!

sales@cow.nl

+31 (0)38 - 203 8300

Ultra paraplu door COW!

Ultra paraplu

Ultra paraplu door COW!

Het is één van de grootste muzieklabels in Amerika: Ultra records. The COW company kreeg de kans samen te werken met dit internationale dancelabel. Bezoekers van Amsterdam Dance Event kregen eerder als eens allemaal een goodiebag mee naar huis met daarin een Ultra paraplu van Ultra records.

100 ultra plu’s uitgedeeld in New York!

Er werd destijds gekozen voor het weggeven van een paraplu, omdat de kans dat het regent in deze jaargetijden groot is. (Dat kan helaas als snel in ons koude kikkerlandje!). De paraplu werd in overleg met onze medewerkers ontworpen en was daardoor helemaal custom made. Op de hoes prijkt het logo en het koortje heeft de felgele kleur van het muzieklabel. The COW company leverden uiteindelijk een paar duizend exemplaren van de Ultra paraplu. Deze zijn stuk voor stuk geproduceerd in het Verre Oosten. Honderd stuks werden apart gehouden om uit te delen op het kantoor in New York.

Wij zijn trots op het feit dat we voor de tweede keer op rij samen mochten werken met een bedrijf van deze omvang! Ook een paraplu of een soortgelijk promotieproduct laten bedrukken? Vul onderstaand offerteformulier dan in! Onze medewerkers helpen u graag.

Offerteformulier algemeen

  • Let je op het minimum afname aantal dat in de tekst vermeld staat?
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geschenken

Direct contact

T: +31 (0)38 - 203 8300
E: sales@cow.nl

Offerte nodig?