Maandag 24 mei zijn wij niet geopend i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 25 mei staan we weer voor je klaar!

sales@cow.nl

+31 (0)38 - 203 8300

Kantoorartikelen voor personeel van Greif

Kantoorartikelen voor personeel van Greif

Kantoorartikelen voor personeel van Greif

Elk bedrijf wil natuurlijk wel productief en gedreven personeel. En daar kun je zelf je steentje in bijdragen als bedrijf. Dat wist ook Greif. Dit bedrijf is gespecialiseerd in industriële verpakkingen en kon wel wat hulp gebruiken bij het verzinnen en ontwerpen van eigen kantoorartikelen!

Dit multinational heeft in veel landen over de wereld vestigingen. De artikelen gaan dan ook naar meerdere landen. Denk hierbij aan de Verenigde Staten, waar het bedrijf oorspronkelijk vandaan komt. Maar ook in bijvoorbeeld Duitsland, Spanje, Saudi-Arabië en ook in Nederland heeft het bedrijf vestigingen. Overal ter wereld wil het bedrijf het personeel faciliteren met kantoorartikelen, waardoor het efficiënt werkt en, misschien nog wel het belangrijkste, tevreden blijft.

kantoorartikelen

Daarom hebben ze bij Greif maar liefst 6 diverse artikelen laten personaliseren. Allemaal in de groene kleur die herkenbaar is voor Greif. Gekozen is voor pennen, notitieboekjes, USB-sticks, uitklapbare kalenders en bureaukalenders.

Daarnaast hebben wij voor dit bedrijf ook nog een brochure mogen maken, waarmee klanten en relaties eenvoudig kunnen worden geïnformeerd over wat Greif te bieden heeft! Uiteraard helemaal in de eigen huisstijl, vormgegeven op een zo fris en helder mogelijke manier. Bij Greif kunnen ze er weer een tijd tegenaan!

kantoorartikelen

Ook één of meerdere gepersonaliseerde producten? Laat ons je inspireren!

Advies nodig?

Geschenken

Direct contact

T: +31 (0)38 - 203 8300
E: sales@cow.nl

Offerte nodig?