Maandag 24 mei zijn wij niet geopend i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 25 mei staan we weer voor je klaar!

sales@cow.nl

+31 (0)38 - 203 8300

Reclamekubus voor branding!

Reclamekubus voor branding!

Reclamekubus voor branding!

Producent van melkpoeder en flesvoeding Ausnutria wilde graag een reclamekubus inzetten om een nieuw product te introduceren. Het bedrijf was al bekend met de vouwkubus, die we eerder ook al mochten produceren! Omdat het product aan het begin van een nieuw jaar is geïntroduceerd, was de wens er om ook een kalender in het design van de reclamekubus op te nemen.

Een kubus kan geheel naar wens samengesteld worden! Ausnutria heeft gekozen voor een formaat van 10x10x10 cm. In uitgevouwen vorm past deze door de brievenbus, ideaal dus voor het gebruik in deze tijd! Doordat het product in allerlei standen te vouwen is, is er telkens andere informatie of een ander afbeelding te zien. Op deze kubus is o.a. het nieuwe product te zien, bedrijfsfoto’s en een samenwerking met het bekende merk ‘Nijntje’!

Reclamekubus

Ausnutria heeft verschillende merken zuigelingenvoeding. Door deze kubus kan ze belangrijke informatie delen met verschillende vestigingen, klanten en leveranciers! Wist je dat we al heel veel moois hebben mogen maken voor dit merk? Zoals sleutelhangers, EHBO-setjes en saladebekers!

Ook zo’n eigen ontworpen vouwkubus? Laat je adviseren en inspireren!

Advies nodig?

Geschenken

Direct contact

T: +31 (0)38 - 203 8300
E: sales@cow.nl

Offerte nodig?