Maandag 5 april zijn wij niet geopend i.v.m. Tweede Paasdag. Dinsdag 6 april staan we weer voor je klaar!

sales@cow.nl

+31 (0)38 - 203 8300

Een beer van een actie!

knuffelbeertje

Een beer van een actie!

Knuffelbeertje voor de op de beurs? The COW company werd benaderd met de vraag of een bijzonder relatiegeschenk kon worden geleverd, dat weggegeven zou worden op een grote beurs. De keuze viel uiteindelijk op een knuffelbeertje, dat de harten moest stelen van de beursbezoekers. En of dat is gelukt!

Knuffelbeertje als give away

Het bedrijf dat op de beurs ging staan bestelde een paar duizend van deze beertjesknuffels, waarvan de truien werden bedrukt met de bedrijfsnaam. De beer bleek een uitstekende give-away, want hij trok op de beurs alle aandacht naar zich toe. Bezoekers kwamen speciaal naar de stands voor een beertje en daarnaast vergemakkelijkte de knuffel het aanknopen van een luchtig gesprek. Al snel werd er gesproken over kinderen en echtgenoten.

Inmiddels zijn alle beertjes op en zullen wij opnieuw een order met knuffelbeertjes gaan leveren. Kortom, een geslaagde actie en bovendien een even geslaagde samenwerking!

Zoekt u ook naar een mooie giveaway, die geheel naar eigen smaak en ontwerp gemaakt is? Vul dan onderstaand offerteformulier in, wij zullen u zo snel mogelijk verder helpen!

Offerteformulier algemeen

  • Let je op het minimum afname aantal dat in de tekst vermeld staat?
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geschenken

Direct contact

T: +31 (0)38 - 203 8300
E: sales@cow.nl

Offerte nodig?