Maandag 24 mei zijn wij niet geopend i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 25 mei staan we weer voor je klaar!

sales@cow.nl

+31 (0)38 - 203 8300

Horse in a Bubble

horse in a bubble

Horse in a Bubble

Ter gelegenheid van het 135-jarig bestaan van het Koninklijk Fries Paarden-Stamboek werd een muziektheaterstuk gebracht met het Friese paard in de hoofdrol. the COW company mocht een prachtige bijdrage leveren, zodat ‘horse in a bubble’ een feit was!

Liefhebbers van paarden, theater en muziek ontmoetten elkaar bij Faderpaard. Het was een verrassende mix van speciale acts met maar liefst 100 Friese paarden, poëzie, muziek en theater. De traditionele paardensportonderdelen komen er in voor, zoals voltige en dressuur en het Friese Quadrille, maar ook poëzie en muziek.

Amazone Esther Liano heeft speciaal voor Faderpaard een optreden voorbereid, genaamd Horse in a Bubble. Hierbij gingen zowel Esther als haar Friese paard in een enorme bal, waarna zij een ronde maakten.

Horse in a bubble

The COW company kreeg van Esther Liano de opdracht om deze bal te laten produceren. Deze uitdaging was wel aan the COW company besteed, nog niet eerder was er een bal gemaakt op deze manier. De bal moest over twee grote ritsen beschikken vanwege de veiligheid. Hierin zat ook meteen de moeilijkheid van de opdracht. Intensief contact met zowel de producent als Esther Liano heeft er uiteindelijk toe geleid dat de bal in staat van perfectie kon worden afgeleverd en onze accountmanager Michiel Vrielink heeft de bal persoonlijk bij Esther gebracht.

De show was een daverend succes waar nog lang over zal worden nagepraat, een uniek optreden waar wij met trots naar hebben gekeken.

 

Bent u ook op zoek naar iets unieks? Iets wat mensen zich zullen blijven herinneren net als deze bal? Vul onderstaand offerteformulier in en we helpen u verder.

Offerteformulier algemeen

  • Let je op het minimum afname aantal dat in de tekst vermeld staat?
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geschenken

Direct contact

T: +31 (0)38 - 203 8300
E: sales@cow.nl

Offerte nodig?