Maandag 1 juni zijn wij niet aanwezig i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 2 juni staan we weer voor je klaar!

sales@cow.nl

+31 (0)38 - 203 8300

Samenwerking PPP en ONL voor Ondernemers bekrachtigd

Samenwerking PPP en ONL voor Ondernemers bekrachtigd

Samenwerking PPP en ONL voor Ondernemers bekrachtigd

De langdurige samenwerking tussen Platform Promotional Products en ONL voor Ondernemers werd tijdens de opening van het Ondernemershuis Nederland, opnieuw bekrachtigd door Lex van den Bosch (bestuurslid PPP, onderdeel MVO) en Hans Biesheuvel (co-founder ONL voor Ondernemers).

Samen met ONL gaat PPP in Den Haag en in Brussel de strijd aan tegen oneerlijk concurrentie. ‘Wij hebben maar één doel en dat is zo’n aantrekkelijk mogelijke agenda neerleggen dat de politici niet meer om ons heen kunnen’, zei Hans Biesheuvel bij Omroep WNL.

Ondernemershuis
Een nieuwe ontmoetingsplek voor ondernemers, politici en ambtenaren.. het ondernemershuis! Het ondernemershuis, dat op steenworp afstand van het Binnenhof gevestigd is, werd eind april vóór de bekrachtiging van de samenwerking, geopend door Minister President Mark Rutte. Namens de PPP was Lex van den Bosch daarbij aanwezig. Biesheuvel: ‘We zijn geen politieke partij, we zijn onafhankelijk en strijden voor een beter ondernemersklimaat. Om wetten en regels te veranderen moet de drempel voor ondernemers zo laag mogelijk zijn.’ 

Samen Nederland ondernemender maken, samen aan de slag met o.a. de werkkostenregeling en oneerlijke concurrentie!

Bronnen:
– ONL voor Ondernemers, LinkedIn.
– Platform Promotional Products, nieuwsbrief 2019 -03: ONL voor ondernemers, AVG, product compliance en meer.

Geschenken

Direct contact

T: +31 (0)38 - 203 8300
E: sales@cow.nl

Offerte nodig?