Maandag 24 mei zijn wij niet geopend i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 25 mei staan we weer voor je klaar!

sales@cow.nl

+31 (0)38 - 203 8300

Opblaasbare bierkoeler: geschenk met X-factor

opblaasbare bierkoeler

Opblaasbare bierkoeler: geschenk met X-factor

De laatste zonnestralen van het jaar vangen onder het genot van een biertje met vrienden? Met de opblaasbare bierkoeler van The COW company wordt het kinderlijk eenvoudig om uw bier lekker koud te houden. De kratkoeler is snel op te blazen en kan zelfs bedrukt worden met uw logo of een bedrijfsboodschap.

Origineel relatiegeschenk

De bierkoeler is slechts één van de vele originele relatiegeschenken bij the COW company. Onderzoek wees uit dat wanneer uw relatiegeschenken de X Factor hebben, dit bijdraagt aan een positieve herinnering van uw merk. Bovendien blijven de meeste relatiegeschenken meer dan een half jaar in het bezit van de ontvanger. Gedurende deze zes maanden worden relaties dagelijks met uw logo geconfronteerd.

The COW company is inmiddels een begrip in de wereld van relatiegeschenken. We onderscheiden ons door unieke relatiegeschenken, lage prijzen en een uitstekende service. Het gaat allang niet meer om het prijskaartje dat aan een relatiegeschenk hangt, maar om het gebaar. U slaat twee vliegen in één klap: uw visitekaartje wordt achtergelaten en u bedankt uw zakenrelatie.

Twijfelt u over het soort product dat u wilt weggeven? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag één van de bijzondere relatiegeschenken te kiezen!

Geschenken

Direct contact

T: +31 (0)38 - 203 8300
E: sales@cow.nl

Offerte nodig?