Maandag 24 mei zijn wij niet geopend i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 25 mei staan we weer voor je klaar!

sales@cow.nl

+31 (0)38 - 203 8300

Kerstpakket gadgets van COW in De Telegraaf!

Kerstpakket gadgets van COW in De Telegraaf!

Kerstpakket gadgets zijn hot! Onlangs verschenen wij in De Telegraaf met een artikel over gadgets in het kerstpakket! Na eerst al in de papieren versie te hebben gestaan, werd ’s middags het artikel ook online geplaatst!

Kerstpakket gadgets zijn hot!

De kerstpakketten krijgen dit jaar een digitaal tintje. Kerstpakket gadgets zijn hot! Tussen de traditionele flessen wijn, de toastjes en de kaas zitten ook geschenken als mobiele opladers en de handige touchscreen handschoenen waarmee je het scherm van een telefoon kunt bedienen zonder de handschoen uit te trekken.

Dit melden de bedrijven die actief zijn in de levering van kerstpakketten. Naar verwachting worden er ruim vier miljoen pakketten uitgedeeld door de werkgevers.

Een van de grote spelers in de markt voor relatiegeschenken, the COW Company, ziet wel dat bedrijven steeds later de pakketten bestellen. Ondernemers willen bezuinigen op alle mogelijke manieren en gaan daarom niet meer over tot een snelle bestelling. Verwacht wordt dat veel bedrijven alsnog een bestelling gaan plaatsen, terwijl in voorgaande jaren de grote stroom bestellingen al binnen was.

De traditie om werknemers aan het eind van het jaar een doos vol verrassingen te geven, blijft razend populair. De gemiddelde waarde van een kerstpakket is ongeveer €40. Eerdere plannen om de kerstpakketten fiscaal zwaar te belasten, werden na een storm van maatschappelijk protest ingetrokken.

Bron: http://www.telegraaf.nl/binnenland/22033809/__Gadgets_in_kerstpakket__.html

Ook op zoek naar kerstpakket gadgets voor uw medewerkers? Gadgets zijn en blijven hot! Vraag vrijblijvende naar de mogelijkheid of vraag een offerte aan!

Geschenken

Direct contact

T: +31 (0)38 - 203 8300
E: sales@cow.nl

Offerte nodig?