Wij zijn afwezig i.v.m. ons jaarlijkse personeelsuitje en de feestdagen. Woensdag 27 december zijn we weer aanwezig!

sales@cow.nl

+31 (0)38 - 203 8300

Nieuws

kerstpakket

6 tips bij het kiezen van een kerstpakket

Kerstpakketten zitten weer in de spreekwoordelijke lift! Uit het jaarlijkse PromZ Magazine Opdrachtgeversonderzoek is gebleken dat in 2016 61% van de bedrijven een kerstpakket gaf, terwijl dat een jaar eerder 53%was. Ook de waarde van het kerstpakket is gestegen, namelijk met zo’n 5% naar €44,38.

Hoewel we toch vaak horen dat het kiezen van een kerstpakket even snel wordt gedaan zonder er al te veel bij stil te staan – en dat ‘ie vervolgens prima in de smaak valt – gaan we ’t dit jaar anders doen. En wel met 6 bruikbare tips die u helpen bij de keuze van een geschikt kerstpakket dat past bij uw bedrijf of organisatie!

 1. Vermijd de kerststress; begin op tijd!
  U wilt er toch ook zeker van zijn dat uw lievelingspakket nog geleverd kan worden? Begin daarom op tijd met nadenken over wie u wat wilt geven. De kerstdagen in zonder een kerstpakket is ook zoiets.. Goed om te weten als u tóch last-minute op zoek moet; veel van onze kerstpakketten zijn nog t/m week 50 te bestellen (zolang de voorraad strekt).
 2. Kies een thema
  Thema’s of trends zijn hot. Hiermee laat u ook zien dat u niet ‘zomaar’ een pakketje heeft ingekocht, maar dat u er echt over na heeft gedacht. Maar, wat is de trend van het moment? Regionaal is het helemaal!
 3. Ga voor streekproducten
  Alles in en uit de regio; producten uit de eigen streek. We kunnen er niet meer omheen. De Zwolse bolletjes, het lokaal gebrouwen biertje of de Haagse poffah; regionaal doet ’t goed.
 4. Stook ze warm!
  Hartje winter, dat betekent stoken. Nee, niet de haard, maar de barbecue! Ga voor stoere barbecuepakketten die perfect zijn voor de stoere man. Of gaat u voor de stoere, vierkante, gevulde vuurkorf?
 5. Sluit aan bij puur, ambachtelijk en eerlijk.
  Een puur product dat geen massaproductie betreft, is echt iets van nu. En natuurlijk moet het product eerlijk geproduceerd zijn. Dat wil zeggen met zorg voor het milieu en social compliance. Het maatschappelijke tintje dat aan het kerstpakket- of geschenk zit, mag dus zeker niet ontbreken.
 6. (Her)gebruik de verpakking
  Speel met de verpakking. Want met de verpakking kunt u een boodschap vertellen, door bijv. een pakket van gerecycled materiaal geschenk te doen. Of juist een herbruikbare verpakking te geven. Bijvoorbeeld de leuke PTT Post duffle bag met oer-Hollandse inhoud of een geschenk dat op rolletjes loopt!

Zeker weten dat u zo tot het juiste kerstpakket komt! En natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om een pakket samen te stellen met leuke, gepersonaliseerde kerstgeschenken. Wij helpen u graag!

Gebaseerd op ‘Kerstpakketten en eindejaarsgeschenken: 12 tips’ uit het PromZ magazine, 2017, nummer 2.

Geschenken

Direct contact

T: +31 (0)38 - 203 8300
E: sales@cow.nl

Offerte nodig?