Maandag 24 mei zijn wij niet geopend i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 25 mei staan we weer voor je klaar!

sales@cow.nl

+31 (0)38 - 203 8300

Bellenblaas van de Echte Bakker voor Buitenspeeldag

Bellenblaas van de Echte Bakker voor Buitenspeeldag

Bellenblaas van de Echte Bakker voor Buitenspeeldag

Een bellenblaas is ontzettend populair kinderspeelgoed. Rondom Buitenspeeldag hadden Echte Bakkers daarom de mogelijkheid om – hoe toepasselijk – kids blij te maken met bellenblazen! De Echte Bakkers mochten ze in de winkel uitdelen aan kinderen of ze als premium inzetten (bij aankoop van bepaalde actieproducten of wanneer er een vastgelegd bedrag werd besteed).

De bellenblaas is in drie kleurvarianten uitgebracht, namelijk in het geel, rood en groen en is voorzien van eenzelfde afbeelding met de tekst ‘Lekker Bellen Blazen!’.

Ambachtelijke bakkers besloten ruim 50 jaar geleden om het principe van het oude Gilde nieuw leven in te blazen, dit was het begin van het Echte Bakkersgilde!

Het Echte Bakkersgilde is een stichting waarbinnen de bakkers recepten en vakkennis delen. Inmiddels zijn er 166 Echte Bakkers die het keurmerk mogen dragen. Om Echte Bakker te worden, is een flinke dosis passie voor het vak nodig en de bakker moet voldoen aan strenge eisen. Echte Bakkers leggen een proeve van bekwaamheid af en het hele jaar door moeten zij bewijzen dat ze keurmerk-waardig zijn. De gedeelde ambitie om steeds beter te worden heeft er toe geleid dat Echte Bakkers het lekkerste brood en banket bakken.

Wilt u ook zo’n leuk promotioneel concept? Wij denken en vormgeven graag met u mee!

Advies nodig?

Geschenken

Direct contact

T: +31 (0)38 - 203 8300
E: sales@cow.nl

Offerte nodig?