Maandag 24 mei zijn wij niet geopend i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 25 mei staan we weer voor je klaar!

sales@cow.nl

+31 (0)38 - 203 8300

Puzzelen met blokkenset van Samsung

blokkenset

Puzzelen met blokkenset van Samsung

Blokkenset voor Samsung!

Samsung presenteerde zich op de beurs Ultraschall in Duitsland. Een enorm ultrasound learning centre werd opgezet, hier konden doktoren hun kennis vergroten en workshops volgen. Elke workshop heeft een eigen thema en elk van deze thema’s is vertegenwoordigd door een blokje. Wanneer elke workshop goed is gevolgd vormt zich het woord ‘Ultrasound’. De totale blokkenset bevat alle letters van het alfabet zodat uiteindelijk alle woorden gevormd kunnen worden. Een veelzijdig proces met eindeloze mogelijkheden, net als leren en ontdekken.

The COW company werd via Now Display en About Design ingeschakeld om deze blokjes te verzorgen, dit bleek nog een hele klus. Het snijden van de blokjes in allemaal dezelfde grootte en vorm, was voor de leverancier erg moeilijk en bracht de nodige problemen met zich mee. Toen de blokjes in staat van perfectie verkeerden, moesten ze bedrukt worden met de letters. Probleem twee diende zich hiermee aan. Door het materiaal van de kubusjes hechtte de verf niet goed. Gelukkig heeft the COW company veel goede contacten met uitstekende drukkers en is er uiteindelijk een drukker gevonden die het na het testen van veel verschillende technieken uiteindelijk voor elkaar kreeg.

Veel energie en moeite is er gestoken in dit project, maar het heeft een goede afloop gehad en daar is zowel de afnemer als the COW company heel blij mee.

Ook zo’n mooi uithangbordje voor uw bedrijf? Dat kan! Vul onderstaand offerteformulier in, we gaan voor u aan de slag!

Offerteformulier algemeen

  • Let je op het minimum afname aantal dat in de tekst vermeld staat?
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geschenken

Direct contact

T: +31 (0)38 - 203 8300
E: sales@cow.nl

Offerte nodig?