Maandag 24 mei zijn wij niet geopend i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 25 mei staan we weer voor je klaar!

sales@cow.nl

+31 (0)38 - 203 8300

Waterschappen, veelzijdig met water

Waterschappen, veelzijdig met water

Veelzijdig met water

Voor verschillende Nederlandse waterschappen hebben wij uiteenlopende promotionele producten ontwikkeld en geproduceerd. Het thema dat centraal stond was veelal duurzaamheid. Op het gebied van waterbesparing, waterreiniging en bewustwording.

Voor een waterbesparende actie heeft the COW company douchetimers ontwikkeld voor verschillende waterschappen. Aan de douchetimer is een mooi kaartje bevestigd met daarop een uitleg en het belang van een kortere douche.

De wonderspons: ideaal mailingproduct voor waterschappen

Water is onwijs veelzijdig! Om hier gebruik van te maken ontwikkelde the COW company een magische wonderspons. De wonderspons/platte spons is een perfect mailingartikel door het formaat. De spons wordt groter in aanraking met water. Dit geeft een leuk en wonderbaarlijk effect.

Naast deze doeltreffende actieproducten hebben we ook mooi promotie materiaal mogen ontwikkelen.. Onder andere een knuffel in de vorm van een druppel en een handige USB-stick in de vorm van het logo van Unie van Waterschappen.

Wil jij nou ook zo’n gave wonderspons, knuffelen of douchetimer? Neem snel contact op met ons op om de wensen en mogelijkheden te bespreken!

Ook zo enthousiast geworden van deze gave, unieke relatiegeschenken? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan!

Offerteformulier algemeen

  • Let je op het minimum afname aantal dat in de tekst vermeld staat?
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geschenken

Direct contact

T: +31 (0)38 - 203 8300
E: sales@cow.nl

Offerte nodig?