Maandag 24 mei zijn wij niet geopend i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 25 mei staan we weer voor je klaar!

sales@cow.nl

+31 (0)38 - 203 8300

4GB USB-sticks van de Unie van Waterschappen

4GB USB-sticks van de Unie van Waterschappen

4GB USB-sticks van de Unie van Waterschappen

Een mooi voorbeeld van internal branding door de Unie van Waterschappen! En dat door middel van 4GB USB-sticks, waarbij zelfs het geheugen heel bewust is gekozen.

Samenwerken voor een veilig, duurzaam een schoon Nederland is waar de Unie van Waterschappen, of ook wel de Dutch Water Authorities, voor staat. Het is de missie van deze Unie, die zij bij haar medewerkers graag meer naar voren wilde laten komen. En dat heeft ze gedaan. Door middel van 4GB USB-sticks wil de Unie van Waterschappen haar medewerkers met behulp van deze USB-stick bewust maken van de missie.

4GB USB-sticks

De USB-sticks zijn helemaal in de stijl van de Unie en hebben een geheugen van 4GB. En dat geheugen is niet voor niets gekozen. Het is een 4GB USB-stick geworden omdat het uitdragen van een missie niet als zware doelstelling wordt gezien. De USB-stick is bedoeld om de missie uit te dragen en daarom is hij niet bedoeld om veel data in op te slaan. Het is een aardigheidje voor de medewerkers om documentjes, foto’s en andere kleinere bestanden in op te kunnen slaan.

Er is gekozen voor een compleet gepersonaliseerde USB-stick, die op het eerste gezicht niet per se een USB-stick lijkt. Het dopje maakt de vorm van de stick helemaal compleet. Om de giveaway voor iedereen toegankelijk te houden, is er gekozen voor een bedrukking van de naam in het Engels.

Ook zo’n custom made product om je boodschap uit te dragen? Laat ons u helpen!

Advies nodig?

Geschenken

Direct contact

T: +31 (0)38 - 203 8300
E: sales@cow.nl

Offerte nodig?