Maandag 24 mei zijn wij niet geopend i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 25 mei staan we weer voor je klaar!

sales@cow.nl

+31 (0)38 - 203 8300

Gepersonaliseerde vouwkubus in eigen doosje voor Inventive

Gepersonaliseerde vouwkubus in eigen doosje voor Inventive

Gepersonaliseerde vouwkubus in eigen doosje voor Inventive

Een mailingproduct dat we u niet willen onthouden! Deze gepersonaliseerde vouwkubus is namelijk niet het enige dat helemaal naar wens is gecustomized bij deze klant. Ook het doosje is compleet in eigen stijl ontworpen!

Een vouwkubus is een enorm informatief relatiegeschenk en is ideaal om met mailingen te versturen. Dat heeft het softwarebedrijf Inventive ondervonden! De vouwkubus is voorzien van de  boodschap: “Boost your business value!” Daarnaast zijn kernwaarden van het bedrijf op verschillende zijden te vinden. Het ligt er net aan hoé de kubus gevouwen is. De vouwkubus hoeft niet als een vierkant gevouwen te zijn. Ook als rechthoek is het geschenk informatief. Op de rechthoek verschijnt informatie over waar het bedrijf voor staat en wat het te bieden heeft. Daarbij is een foto te zien van de medewerkers, voor het persoonlijke tintje. En natuurlijk zijn als final touch de contactgegevens van Inventive zichtbaar. Wie overtuigd is, moet immers wel weten waar hij terecht kan.

Gepersonaliseerde vouwkubus

Wie het doosje met de gepersonaliseerde vouwkubus ontvangt, ziet hoogstwaarschijnlijk als eerst de hiervoor genoemde slogan bovenop het doosje. Op de zijkanten is de website te vinden. De slogan staat ook nog eens aan de binnenkant herhaald, zodat hij goed blijft hangen. Haal je het relatiegeschenk uit het doosje, dan verschijnt ook nog eens aanvullende informatie over het bedrijf. Zowel het doosje als de kubus maken duidelijk wat Inventive onderscheidt en waar ze voor staan. Een informatief product dat eenvoudig te verspreiden is!

Ook zo’n volledig gecustomized product voor uw mailing of andere actie? Laat ons u inspireren!

Advies nodig?

 

 

Geschenken

Direct contact

T: +31 (0)38 - 203 8300
E: sales@cow.nl

Offerte nodig?