Maandag 24 mei zijn wij niet geopend i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 25 mei staan we weer voor je klaar!

sales@cow.nl

+31 (0)38 - 203 8300

Cortina doosje met chocoladerepen

Cortina doosje met chocoladerepen

Cortina doosje met chocoladerepen

Een bekende klant van ons is Cortina en die houdt wel van een leuke weggever! Het merk ging voor chocoladerepen in een leuk gepersonaliseerd blik. Voor Cortina hebben we al eens eerder chocorepen (toen van een ander merk) mogen personaliseren. Het blik hebben we deze keer voorzien van het logo en een passende, pakkende boodschap.

De specialist in hippe, trendy en stoere fietsen wilde een leuke weggever en die hebben wij mogen maken! Klanten en dealers kunnen nu blij worden gemaakt met een leuk opgemaakt blik. Daarin zit echte Johnny Doodle chocola. De heerlijke chocoladerepen hebben hun eigen opvallende stijl, zodat ze opvallen. En dat lukt Cortina ook, en dat is niet alleen om de verpakking..

Cortina houdt wel van een dubbelzinnige pay-off. Zo heeft ze in dit geval de tekst: “Enjoy the ride” laten drukken. De fietsenproducent heeft al eerder relaties verwend met een leuke goodie, zoals hamamdoeken, die ze ook al van een toffe slogan had voorzien. Naast de pay-off staat het logo duidelijk in beeld, met een fietsje, dat herkenbaar is door het transportrekje vooraan. As we speak is de fietsengigant een actie gestart om de bekende fietsverkeersborden te vervangen door exemplaren met een rekje op de fiets!

Het fietsenmerk heeft niet voor niets gekozen voor dit merk chocoladerepen. Johnny Doodle is een merk dat verantwoord inkoopt. Het merk koopt in met het oog op een eerlijke behandeling voor de cacaoboeren in het buitenland. Goed bezig!

Wilt u ook zo’n gaaf, volledig custom made product? Wij denken graag met u mee!

Advies nodig?

Geschenken

Direct contact

T: +31 (0)38 - 203 8300
E: sales@cow.nl

Offerte nodig?