Maandag 24 mei zijn wij niet geopend i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 25 mei staan we weer voor je klaar!

sales@cow.nl

+31 (0)38 - 203 8300

Vuvuzela’s opvolger..

vuvuzela

Vuvuzela’s opvolger..

In 2010 waren ze een hit op het WK in Zuid-Afrika: de Bavaria jurkjes en de vuvuzela! Nu het WK in Brazilië weer voor de deur staat wachten we dan ook in spanning af: welke gadget wordt dit jaar een doorslaand succes?

Ieder jaar wordt er vol lof over het Oranjelegioen gesproken. Overal waar de Nederlanders komen barst een enorm feest los. Het kan ons niet gek genoeg! Om deze status te behouden moeten we ook dit jaar dus met een aantal opvallende WK-producten op de proppen komen.

De eerste WK wedstrijd lijkt misschien nog wat ver weg, maar de tijd gaat sneller dan verwacht. Voor je het weet staat Nederland alweer in de finale! Het is dus tijd om nu de hype van het wereldkampioenschap te bedenken en te bestellen. In andere landen zoals België en Tsjechië zijn de gadgets niet aan te slepen!

Volg de vuvuzela op!

Dus, welk relatiegeschenk gaat de vuvuzela opvolgen? Misschien de caxirola of de opblaasbare sambabal. Of is dat alweer achterhaald en gaat u voor een heel nieuw product? Zoals de Louis van Gaal bullebak? Een microfoon waaruit fanatieke kreten van de coach komen!

Wij bij the COW company helpen u natuurlijk heel graag met het bedenken van een uniek concept! Want laten we eerlijk zijn: niemand laat de leeuw in zijn hempie staan!

Geschenken

Direct contact

T: +31 (0)38 - 203 8300
E: sales@cow.nl

Offerte nodig?