Maandag 24 mei zijn wij niet geopend i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 25 mei staan we weer voor je klaar!

sales@cow.nl

+31 (0)38 - 203 8300

700 voetballen voor Braziliaanse straatkinderen

voetballen

700 voetballen voor Braziliaanse straatkinderen

Bij het Eindhovense verzekeringsbedrijf IAK loopt op dit moment een WK actie waarbij klanten kans maken op een speciale IAK voetbal. Voor deze actie heeft IAK 700 leren voetballen laten produceren in samenwerking met the COW Company. Bij oplevering bleek de bedrukking van de voetbal een fout te bevatten. Daarom is de gehele oplage opnieuw geproduceerd. Met de kwaliteit van de foutgedrukte ballen is echter niets mis. Daarom is IAK samen met COW op zoek gegaan naar een goede bestemming voor de 700 voetballen.

Voetballen voor ’t goede doel

Frank Kraakman, directeur IAK Verzekeringen: we zijn uitgekomen bij de organisatie ‘Stichting help mij leven’. Deze organisatie, onder leiding van Robert Smits, zamelt geld in voor opvang en sport- en onderwijsprojecten voor de straatkinderen in de favela’s (krottenwijken) van Rio de Janeiro. Zij zijn ook initiatiefnemer van de Favelacup, een voetbaltoernooi voor Braziliaanse straatkinderen. Deze cup heeft ook een Nederlands tintje. De teams uit de 18 favela’s spelen namelijk in de kleuren van de Nederlandse eredivisieclubs. PSV (Morro da Providência) won dit jaar.

Robert Smits: Met 700 voetballen kunnen we voor lange tijd heel veel sportclubs vreselijk blij maken. Zo krijgen alle 18 deelnemers van de Favelacup 30 ballen. Dit zijn allemaal clubjes in de krottenwijken die met heel weinig echt heel veel doen. Daarnaast gaan de ballen naar onze woonboerderij voor kinderen in risicosituaties, onze eigen sportclubs Sparta en Samara en een school in Antares waar wij een samenwerkingsverband mee hebben.

De ballen zijn inmiddels per schip onderweg naar Brazilië en zullen daar over enkele weken aankomen. We zijn blij dat we op zo’n simpele wijze kunnen bijdragen aan het fantastische werk dat de stichting voor deze kwetsbare kinderen verricht, aldus Frank Kraakman.

Geschenken

Direct contact

T: +31 (0)38 - 203 8300
E: sales@cow.nl

Offerte nodig?