Maandag 24 mei zijn wij niet geopend i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 25 mei staan we weer voor je klaar!

sales@cow.nl

+31 (0)38 - 203 8300

Relatiegeschenken? Ondernemers zeggen weer ja!

relatiegeschenken

Relatiegeschenken? Ondernemers zeggen weer ja!

Relatiegeschenken worden weer massaal besteld! Telefoons staan roodgloeiend, mailboxen zijn overvol en bureaus zijn een complete chaos. Er wordt verhit onderhandeld met mooie deals als gevolg. Kortom, er komt weer leven in de brouwerij. Eindelijk kunnen we het bij the COW company van de daken schreeuwen: we zijn uit de economische crisis!

De recessie is bijna voorbij, er is weer licht aan het einde van de tunnel. De economie trekt weer aan en dat merkt de relatiegeschenken branche. Het lef bij de ondernemer is terug en wij? Wij zorgen dat lef wordt beloond!

Relatiegeschenken? Die hebben zeker nut!

Niet enkel het WK in Brazilië nadert maar ook het festivalseizoen staat voor de deur. Daar wil iedere ondernemer op inspelen. De opvolger van de vuvuzela, de caxirola, is niet aan te slepen en originele festivalsgadgets vinden ook gretig aftrek. Het bedrijfsleven lijkt wakker geworden uit een diepe winterslaap. Niet langer wordt het geld angstvallig in eigen zak gehouden. Nee, er wordt weer geïnvesteerd in de toekomst. Wellicht kunnen we daarin een voorbeeld nemen aan de Australiërs. Hun land maakt een enorme economische groei door doordat de koopkracht is blijven toenemen.

Ondernemen is kansen pakken. Net dat stapje extra doen en de concurrentie achter je laten. Juist nu kun je je als ondernemer onderscheiden. Zelfs als je inspiratie een voetballiefhebber is en heeft besloten vast naar Brazilië af te reizen! Onze knappe koppen kunnen iedereen helpen met het opzetten van een leuke promotionele actie.

35
42

Geschenken

Direct contact

T: +31 (0)38 - 203 8300
E: sales@cow.nl

Offerte nodig?