Maandag 24 mei zijn wij niet geopend i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 25 mei staan we weer voor je klaar!

sales@cow.nl

+31 (0)38 - 203 8300

PromZ event

promZ event

PromZ event

Het PromZ event komt eraan!

Inspiratie voor de toekomst en het beste halen uit het verleden. Dat is het thema van het aankomende PromZ event. Uw favoriete kop koffie en flinke dosis inspiratie haalt u bij the COW company. Wij inspireren u graag met onze toppers uit het verleden, maar hebben ook een duidelijke visie over de producten voor de toekomst.

The COW company staat voor originele custom made relatiegeschenken en promotionele concepten die opvallen. Op de beurs vallen wij ook op. Wij durven met zekerheid te zeggen dat wij de lekkerste koffie van de beurs serveren. Custom made door onze barista naar uw wensen, niks is te gek. Net zoals de producten van the COW company. Zeker de moeite waard om ons een bezoek te brengen.
Sterke beeldbeleving

Op het PromZ Event demonstreren wij het Google Cardboard. De virtual reality bril kan perfect ingezet worden als marketingtool voor het promoten van uw nieuwe product, event of organisatie. Wanneer u uw (potentiele) klanten wilt overtuigen met een sterke beeldbeleving, is het Google cardboard de uitkomst. The COW company begeleidt het project van A tot Z. Van het realiseren van de app tot het produceren van het cardboard, uiteraard met uw logo en boodschap.
Succesvolle promotionele campagnes

Wij laten u ook graag kennismaken met succesvolle promotionele producten als onderdeel van een gehele campagne. Wij denken graag met u mee voor een doeltreffend product om uw campagnes kracht bij te zetten. Kijk hier voor een overzicht van door the COW company gerealiseerde cases.

Bezoek onze stand en beleeft het! Het PromZ event vindt op 1 en 2 april plaats in de Jaarbeurshallen in Utrecht. Het event voor vakmensen van marketeer tot inkoper. Bezoek ons op stand 324. Onze barista maakt uw favoriete koffie graag voor u klaar.

Geschenken

Direct contact

T: +31 (0)38 - 203 8300
E: sales@cow.nl

Offerte nodig?