Maandag 24 mei zijn wij niet geopend i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 25 mei staan we weer voor je klaar!

sales@cow.nl

+31 (0)38 - 203 8300

De 4 leukste spaaracties om loyalty te vergroten!

spaaracties handdoek

De 4 leukste spaaracties om loyalty te vergroten!

Gepersonaliseerde geschenken zijn leuk om in te zetten als weggever om zomaar te schenken, maar ook voor bijvoorbeeld loyalty- en spaaracties! Het is al een hele tijd helemaal in om als bedrijf klanten te binden en te boeien met leuke weggevers waar ze voor kunnen sparen.

Moestuintjes, wuppies, flippo’s, voetbalplaatjes, fruitknuffeltjes..  Wat is nu een leuk geschenk om voor zo’n actie in te zetten? En hóé zijn ze in te zetten? We hebben een aantal voorbeelden voor u op een rij gezet van producten die perfect zijn voor spaaracties. Ter inspiratie, want de producten zijn al eens ingezet voor verschillende spaaracties!

Raamstickers om te beginnen, zijn een leuke, speelse weggever en dat heeft Boerderij Magazine al eens laten zien. Het tijdschrift heeft al jarenlang een eigen stripverhaal, genaamd ‘Opa’. Op basis daarvan mochten wij de raamstickers ontwerpen. Bij drie opeenvolgende edities zat een stickervel inbegrepen. De actie werd perfect gecombineerd met social media: op Facebook werden volgers opgeroepen foto’s te posten met daarop de geplakte raamstickers. Stickers zijn dus ideaal als weggever bij loyalty-acties, maar kunnen ook perfect zijn op bijvoorbeeld tijdens een promodag weg te geven!

spaaracties

U zou ze in kunnen zetten als spirituele ondersteuning, maar gelukspoppetjes zijn ook gewoon een ontzettend leuke reclamedrager. In 2012 werden de poppetjes succesvol ingezet door Natudis, een groothandel in biologische en reformproducten. Ze werden ingezet als sinterklaasactie. Voor deze groothandel hebben we 4 soorten poppetjes ontworpen én geproduceerd. Klanten kregen bij een bepaald bedrag aan producten 1 van de 4 poppetjes.

Bij de Jumbo supermarkt in het Brabantse Berlicum werd in het voorjaar van 2018 druk gespaard voor speciaal ontworpen handdoeken. Bij een volle spaarkaart kreeg de klant een badhanddoek met bedrukking van de lokale voetbalclub. Ideaal voor de zomer! Producten als handdoeken zijn natuurlijk ideale weggevers, maar ze kunnen ook gebruikt worden om bijvoorbeeld op te hangen, daar waar klanten het meeste komen, of als cadeau voor nieuw of vertrekkend personeel. You name it!

spaaractie

Wie ook uitstekend heeft geanticipeerd op het mooie zomerse weer is supermarktketen SPAR. Als een van haar spa(a)racties liet de keten originele picknickkleden bij ons produceren. Deze kleden kunnen ook worden ingezet als bijvoorbeeld merchandise. Deze picknickkleden zijn niet alleen ingezet voor de actie, maar SPAR heeft ze ook op de eigen webshop in de verkoop gedaan! Zo zie je maar, er zijn ook mooie combinaties mogelijk, voor extra naamsbekendheid!

Natuurlijk is het ook mogelijk om een loyaltieactie op te zetten met producten uit voorraad, die u in onze webshop vindt!

Wilt u ook geïnspireerd worden voor een gave loyalty- of spaaractie? Vul het formulier in, dan denken wij graag met u mee.

Advies nodig?

Geschenken

Direct contact

T: +31 (0)38 - 203 8300
E: sales@cow.nl

Offerte nodig?