Maandag 24 mei zijn wij niet geopend i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 25 mei staan we weer voor je klaar!

sales@cow.nl

+31 (0)38 - 203 8300

Promotiebal van NAC en Energieflex

Promotiebal van NAC en Energieflex

Promotiebal van NAC en Energieflex

Wie bij één van de befaamde avondjes van voetbalclub NAC Breda aanwezig is, kan maar zo met een gave, nieuwe promotiebal van de club naar huis gaan. Niet een wedstrijd- of trainingsbal natuurlijk, maar een speciaal op maat gemaakte promotiebal! 

Energieflex is dit voetbalseizoen de trotse sponsor van NAC en heeft in samenwerking met de club deze toffe promotieballen laten maken. De ballen worden tijdens de belangrijke avonden bij de club in het publiek geschoten of uitgedeeld. Wie weet komt er dus zomaar zo’n promotiebal uit de lucht vallen wanneer u in het publiek zit!

voetballen energieflex

Wat de bedrukking speciaal maakt, is de mogelijkheid om ononderbroken 2 panelen naast elkaar te bedrukken. Dat is ideaal voor een wat grotere bedrukking, die toch 100% herkenbaar en opvallend op de bal gedrukt staat. Niet alleen het grote paneel is voorzien van een bedrukking, maar ook een aantal van de kleine. Zo vallen zowel Energieflex en NAC aan alle kanten op. De bal is speciaal gecustomized met de kleuren van de club.

Wat een sportieve combinatie tussen de twee partijen, met als uitkomst dit perfect passende promotiemateriaal!

Behalve ballen hebben we natuurlijk ook andere gave voetbalgeschenken, zoals een voetbalmok of –zitzak! Voetballen uit voorraad vindt u in onze webshop.

Wilt u nu ook reclamedragers zoals dit, met of zonder sponsor? Vul onderstaand inspiratieformulier in en laat onze professionals u inspireren!

Advies nodig?

 

Geschenken

Direct contact

T: +31 (0)38 - 203 8300
E: sales@cow.nl

Offerte nodig?