Maandag 24 mei zijn wij niet geopend i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 25 mei staan we weer voor je klaar!

sales@cow.nl

+31 (0)38 - 203 8300

Thermosfles met houtlook voor Eerste Barneveldse Houthandel

Thermosfles met houtlook voor Eerste Barneveldse Houthandel

Thermosfles met houtlook voor Eerste Barneveldse Houthandel

Hoe passend wil je je relatiegeschenk hebben? Een thermosfles met een echte houtlook voor een houthandel! De Eerste Barneveldse Houthandel liet ons, als onderdeel van het kerstpakket, een thermosfles ontwerpen. Een thermosfles die eruit ziet alsof hij van hout gemaakt is!

thermosfles

De houthandel wilde, net als de meeste organisaties, haar personeel wederom verrassen met een kerstpakket. Daarom heeft het bedrijf deze flessen, samen met speakers, bij ons laten ontwerpen. De gehele fles is voorzien van deze gave houtlook. Alleen de lekvrije schroefdop heeft een zilveren kleur. De Eerste Barneveldse Houthandel heeft ervoor gekozen het logo in het groot op de fles te drukken. Op de fles is tevens het logo van houtskeletproducent Trahus te zien, waarmee het bedrijf nauw samenwerkt.

Wie er in de Kerstvakantie op uit gaat, heeft dus in elk geval een warm drankje voor onderweg, dat ook lekker warm blijft. 500 ml aan warme koffie of thee, of juist een koud drankje dat lekker koel blijft! De fles is dubbelwandig en gemaakt van roestvrij staal. Dankzij de lekvrije schroefdop blijft de tas waarin de fles wordt meegenomen, gewoon droog.

Ook zo’n passend relatiegeschenk? Doe inspiratie op!

Advies nodig?

Geschenken

Direct contact

T: +31 (0)38 - 203 8300
E: sales@cow.nl

Offerte nodig?