Maandag 24 mei zijn wij niet geopend i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 25 mei staan we weer voor je klaar!

sales@cow.nl

+31 (0)38 - 203 8300

custom made medaille

Custom made medaille voor Rabobank

Custom made medaille voor de Rabobank!

De Rabobank wilde in het Holland Heineken House met de Olympische Spelen een promotie actie doen met als uitgangspunt: de klanten van Rabobank zijn nummer 1 en verdienen daar allemaal een medaille. Niet zomaar een medaille, nee één waarbij je pinpas veilig in opgeborgen kon worden. Een custom made medaille dus. Achter de medaille is namelijk een pashouder bevestigd.

Deze opdracht kwam zeer kort voor de aanvang van De Spelen. Ook was het budget niet oneindig. Vanwege de kosten is de matrijs van de medaille in Oost Europa vervaardigd, de linten kwamen uit Frankrijk en de pashouder uit Duitsland. De productie van de, speciaal voor de Rabobank ontworpen, medailles heeft evenals de assemblage van dit alles in Nederland plaatsgevonden.

Twee weken na de opdracht zijn de eerste medailles in Turijn afgeleverd in het Holland Heineken House in Turijn. Precies voor de opening van de Spelen. Daarna volgden nog enkele leveringen zodat vele tienduizenden feestvierders een Rabobank medaille hebben ontvangen.

Ook op zoek naar een medaille op maat? Of misschien naar een heel ander product voor een promotionele actie? Vraag dan nu hieronder een offerte aan!

Offerteformulier algemeen

  • Let je op het minimum afname aantal dat in de tekst vermeld staat?
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geschenken

Direct contact

T: +31 (0)38 - 203 8300
E: sales@cow.nl

Offerte nodig?