Maandag 24 mei zijn wij niet geopend i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 25 mei staan we weer voor je klaar!

sales@cow.nl

+31 (0)38 - 203 8300

Aluminium drinkfles voor The Recharge Company

Aluminium drinkfles voor The Recharge Company

Aluminium drinkfles voor The Recharge Company

Sporten is belangrijk. En daarbij is genoeg drinken weer heel belangrijk! Met die gedachte heeft The Recharge Company een aluminium drinkfles uit voorraad laten bedrukken. Zo zie je maar weer dat je zelfs een product uit voorraad helemaal in je eigen originele stijl kunt maken!

The Recharge Company is een bedrijf dat diverse programma’s aanbiedt die helpen bij het focussen op wat jou belangrijk is. En daar krijg je energie van. Al deze programma’s vallen onder de noemer #recharge. Dat is dan ook de tekst die op de fles gedrukt staat, in de stijl van het bedrijf.

aluminium drinkfles

Een drinkfles is een perfect passend geschenk als het gaat om vitaliteit, fit zijn en coaching. De fles heeft een stoere uitstraling dankzij de kleur en de schrijfwijze van de tekst die erop gedrukt staat. Daarnaast draagt de matte afwerking van de fles bij aan de stoere uitstraling. De fles is gemaakt van aluminium. Dat maakt dat hij lekker licht van gewicht is en dus eenvoudig mee te nemen is bij het sporten.

De aluminium drinkfles is voorzien van een handige lekvrije schroefdop en heeft een inhoud van 650 ml. In alle opzichten is hij dus enorm handig bij het sporten!

Ook een product met eigen bedrukking? Laat je adviseren of inspireren!

Advies nodig?

Geschenken

Direct contact

T: +31 (0)38 - 203 8300
E: sales@cow.nl

Offerte nodig?