Maandag 1 juni zijn wij niet aanwezig i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 2 juni staan we weer voor je klaar!

sales@cow.nl

+31 (0)38 - 203 8300

Kaartspel bedrukken ter promotie van Centric eDiensten

Kaartspel bedrukken ter promotie van Centric eDiensten

Kaartspel bedrukken ter promotie van Centric eDiensten

Een kaartspel bedrukken, helemaal in de eigen huisstijl. Dat liet leverancier in softwarediensten Centric doen, ter promotie van een nieuw soort dienst dat het bedrijf aanbiedt.

Hoe zorg je er nu voor dat je op een leuke manier je boodschap uitdraagt naar je doelgroep en ook nog in het geheugen blijft hangen? Een kaartspel bedrukken als premium is dan een goede manier! Centric introduceert met dit spel haar nieuwe eDiensten voor burgerzaken, met de boodschap: ‘gemak dient de burger’.

kaartspel bedrukken centrickaartspel bedrukken centric

Zowel het doosje als de kaarten zelf zijn helemaal in de huisstijl van het bedrijf bedrukt. Op de achtkant van het doosje én van de kaarten staat een boodschap die het bedrijf uitdraagt. Op het doosje staat bovendien een korte toelichting op de boodschap.

Met het moderne computerscherm op de voorzijde van het doosje met de zin: ‘Klaar voor de toekomst’ laat het bedrijf zien  dat het  innovatief en bij de tijd is. Het logo is op 4 zijdes van het doosje en op alle kaarten te vinden, zodat onthouden wordt van wie het spel afkomstig is. Een gezellig spel met een duidelijke boodschap!

Ook een gepersonaliseerd spel of misschien wel een ander custom made product? Laat ons u inspireren!

Roep om inspiratie

Geschenken

Direct contact

T: +31 (0)38 - 203 8300
E: sales@cow.nl

Offerte nodig?