Maandag 24 mei zijn wij niet geopend i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 25 mei staan we weer voor je klaar!

sales@cow.nl

+31 (0)38 - 203 8300

Zomerpakketjes voor Rouveen Kaasspecialiteiten

Zomerpakketjes voor Rouveen Kaasspecialiteiten

Zomerpakketjes voor Rouveen Kaasspecialiteiten

Zomerpakketjes voor Rouveen Kaasspecialiteiten, wat een originele attentie! Wij mochten voor de zuivelfabriek de op maat gemaakte voetballen, strandlakens en rugtassen produceren. Een flesje wijn en een snack maakten de zomerpakketjes af. Duurzame producten voor een duurzaam bedrijf (de producten hebben een lange levensduur)!

Alle producten zijn in een sociale werkplaats met zorg ingepakt, zodat de pakketten compleet afgeleverd konden worden. Daarna zijn ze – voor de zomerperiode begon – aan alle medewerkers uitgedeeld.

‘Jullie hebben ons enorm ontzorgd!’

De groen en blauw gekleurde panelen maken de voetbal tot een kleurrijk product. Herkenbare kleuren voor het personeel, omdat ze aansluiten bij de huisstijl. Niet alleen het logo van Rouveen Kaasspecialiteiten is weergegeven op de bal, maar ook die van dochteronderming Bastiaansen Bio.

Voetbal Rouveen Kaasspecialiteiten

Rouveen Kaasspecialiteiten maakt kazen volgens wensen en recepturen van haar klanten. Custom made kazen dus! Het bedrijf bestaat al 115 jaar, is hofleverancier en staat vooral bekend om haar originele kruidenkazen.

Wil jij je medewerkers ook een zelf samengesteld pakket cadeau doen? Laat je adviseren!

Advies nodig?

Geschenken

Direct contact

T: +31 (0)38 - 203 8300
E: sales@cow.nl

Offerte nodig?