Maandag 24 mei zijn wij niet geopend i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 25 mei staan we weer voor je klaar!

sales@cow.nl

+31 (0)38 - 203 8300

Ironside en Ferney scoren met rugbybal!

Ironside en Ferney scoren met rugbybal!

Ironside en Ferney scoren met rugbybal!

In opdracht van Ferney Group BV is er voor het merk Ironside een rugbybal ontwikkeld. Ironside is leverancier van professioneel gereedschap en heeft de rugbybal ingezet als promotiemiddel tijdens de bouwbeurs in Utrecht.

Waarom rugbyballen? De gedachte hierachter komt van de vormgevers van the COW Company. Het vereist namelijk specifieke techniek om een rugbybal te werpen en Ferney Group BV is werkzaam in de sector.. techniek. 1 + 1 is twee en op deze manier is de bal tot stand gekomen.

Eigen ontwerp

De rugbyballen zijn geheel naar het idee van de klant geleverd. Zowel het kleurgebruik, het lettertype en de opdruk is door de klant zelf uitgedacht. Kijk bijvoorbeeld naar de ‘O’ van Ironside, die aan de binnenkant de vorm van een moer heeft! Ook het gebruik van de kleuren geel en zwart sluit mooi aan bij de huisstijl van het bedrijf, zoals hieronder te zien is. De custom made bal was een succesvolle aandachtstrekker tijdens de bouwbeurs!

Bent u ook op zoek naar een origineel promotioneel artikel, die wij –net als deze rugbybal- geheel naar uw eigen behoeften kunnen produceren? Vul dan onderstaand formulier in en ontvang een offerte. Wij helpen u er graag mee verder!

Wilt u een offerte ontvangen voor custom made ballen of misschien voor een ander product? Vul dan het formulier in. Wij helpen u graag verder!

Offerteformulier algemeen

  • Let je op het minimum afname aantal dat in de tekst vermeld staat?
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geschenken

Direct contact

T: +31 (0)38 - 203 8300
E: sales@cow.nl

Offerte nodig?