Maandag 24 mei zijn wij niet geopend i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 25 mei staan we weer voor je klaar!

sales@cow.nl

+31 (0)38 - 203 8300

SP – Tomaten schuurspons

custom made schuurspons

SP – Tomaten schuurspons

Custom made schuurspons voor SP

Een groot deel van Nederland heeft er weer een schoonmaakattribuut bij. De SP deelde de afgelopen periode een half miljoen schuursponzen uit in de vorm van een tomaat. Een herkenbaar symbool van de partij. De custom made schuurspons wordt al enkele jaren geleverd door the COW company.

Groot effect
Om stemmen te werven voor de provinciale verkiezingen halen de politieke partijen alles uit de kast. De SP staat inmiddels bekend om zijn tomaten schuursponsjes. Een eenvoudig maar herkenbaar artikel met daardoor een groot effect. Aan de spons hangt een kaartje. Tijdens elke verkiezing heeft het kaartje een andere tekst en vormgeving.

Imago
In 1994 werden de sponsjes al uitgedeeld bij de verkiezingen. Toen was de boodschap ‘Schoonmaken en opnieuw beginnen’. Vroeger was het een echte tomaat, die paste bij het imago van de protestpartij. Het ontwerp is inmiddels aangepast de tomaat is strakker en heeft een ster gekregen als teken van hoop en een knipoog naar het communistische verleden.

Bent u ook op zoek naar een promotioneel product ter ondersteuning van uw campagne. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en tot een origineel product te komen.

SP Relatiegeschenk

SP_2a

SP_2b

Een dergelijke weggever voor uw campagne, of een ander leuk idee met een soortgelijk product? Laat het ons weten en vul onderstaand offerteformulier in. Wij kijken wat we voor u kunnen betekenen!

Offerteformulier algemeen

  • Let je op het minimum afname aantal dat in de tekst vermeld staat?
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geschenken

Direct contact

T: +31 (0)38 - 203 8300
E: sales@cow.nl

Offerte nodig?