I.v.m. de jaarwisseling zijn we vanaf maandag 31 december 15.00 uur niet meer aanwezig Woensdag 2 januari staan we graag weer voor u klaar!

sales@cow.nl

+31 (0)38 - 203 8300

Nieuws

custom made product

De weg naar een custom made product

Picknickkleden, puzzels, opblaasbare sleetjes.. elk een custom made product! Wanneer we voor klanten op maat gemaakte producten gaan ontwikkelen, kan het zijn dat we deze in het Verre Oosten produceren. Over het algemeen wat langere trajecten, van zo’n 4 à 5 maanden: van aanvraag tot levering. Wensen doornemen, ontwerpen, schetsen, samples ontwikkelen..

Hoe we met dit soort orders omgaan qua controle? Regelmatig bezoekt de directie van the COW company fabrieken waar uw producten worden geproduceerd, om controles uit te voeren; een zgn. controlereis. Hierbij wordt o.a. gekeken naar de professionaliteit en verantwoorde manier van productie, de arbeidsomstandigheden van de werknemers en natuurlijk de producten zelf!

Vragen als ‘Is het artwork in hoge kwaliteit gedrukt, is de kleurstelling correct, voldoet het materiaal aan de gestelde eisen?’ komen daarbij o.a. aan bod. Daarnaast worden er gesprekken gevoerd met werkgevers en werknemers van het bedrijf!

Onlangs nog is er een controlereis geweest waarbij de fabriek is bezocht waar de SPAR-picknickkleden zijn geproduceerd.

Lex v/d Bosch: ‘De productie zag er professioneel uit en de werknemers werken onder goede omstandigheden!’

controlereis spar

spar controlereiscontrolereis spar

Wilt u meer weten over het custom made proces? Lees dan meer over onze werkwijze of neem contact met ons op, wij staan u graag te woord!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geschenken

Direct contact

T: +31 (0)38 - 203 8300
E: sales@cow.nl

Offerte nodig?