Maandag 24 mei zijn wij niet geopend i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 25 mei staan we weer voor je klaar!

sales@cow.nl

+31 (0)38 - 203 8300

Bedrukte zonnekleppen voor Reebok

Bedrukte zonnekleppen voor Reebok

Bedrukte zonnekleppen voor Reebok

Reekbok goes retro! En wel met deze hippe bedrukte zonnekleppen. Zo maakt u van een ‘gewone’ zonneklep een echt merkproduct!

Deze zonneklep zorgt ervoor dat de ontvangers alleen het allerbeste van de zon meekrijgen. De klep is gemaakt van PVC en laat net voldoende licht door om wél van de zon te genieten, maar niét in het gezicht te verbranden. Reebok heeft gekozen voor een rode variant, maar er zijn nog veel meer kleuren! Het sportieve merk heeft iets ontzettend passends gevonden, omdat deze PVC zonneklep een enorm sportieve uitstraling heeft.

bedrukte zonnekleppen

De zonneklep is voorzien van een elastieken band aan de achterkant, waardoor hij om elk hoofd past. Het merk ging voor een opvallende en grote bedrukking op de klep zelf. Een compleet ‘eigen’ product? Dat hoeft niet moeilijk te zijn, want deze zonneklep komt uit voorraad. Doordat u uw eigen kleur kunt kiezen en ook de drukpositie zelf kunt bepalen, maakt u eenvoudig een uniek product. Wél helemaal zelf een pet, hoed of zo’n zonneklep ontwerpen? Doe dan eerst inspiratie op!

Gaat u voor een custom made zonneklep, óf een ander zelf ontworpen product?

Advies nodig?

Geschenken

Direct contact

T: +31 (0)38 - 203 8300
E: sales@cow.nl

Offerte nodig?