Maandag 24 mei zijn wij niet geopend i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 25 mei staan we weer voor je klaar!

sales@cow.nl

+31 (0)38 - 203 8300

Pak je koffertje maar!

Pak je koffertje maar!

Pak je koffertje maar!

Klanten van de Spar die onlangs vader of moeder zijn geworden hebben van de supermarkt een presentje mogen ontvangen in de vorm van dit Spar koffertje! Het ontwerp van het ‘’baby koffertje’’ sluit perfect aan op de huisstijl van de Spar. Alle geboortekoffertjes gefabriceerd door the COW company, zijn stuk voor stuk in dank zijn afgenomen!

De Spar heeft het geboortekoffertje ontwikkeld samen met voedingsmiddelenbedrijf Hero. Dit is ook terug te zien in het design van het koffertje waarin onder andere een aantal verschillende babyproducten van Hero zaten. De afmetingen van dit specifieke koffertje zijn 30 x 25 x 12 cm, maar natuurlijk staat het u vrij om de afmetingen zelf te bepalen.

koffertje-spar-hero-baby

 

Wilt u net als Spar en vele anderen ook een weggever die wij op het gebied van kleur en design helemaal naar uw eigen wens kunnen samenstellen? Vul dan snel onderstaand formulier in en ontvang een offerte! We helpen u graag verder.

Andere vragen over de mogelijkheden of de producten die wij kunnen bedrukken? Bel ons op 038 – 760 1900 of stuur een mail naar sales@cow.nl

Offerteformulier algemeen

  • Let je op het minimum afname aantal dat in de tekst vermeld staat?
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geschenken

Direct contact

T: +31 (0)38 - 203 8300
E: sales@cow.nl

Offerte nodig?