Maandag 24 mei zijn wij niet geopend i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 25 mei staan we weer voor je klaar!

sales@cow.nl

+31 (0)38 - 203 8300

Welke leverancier is uw match?

relatiegeschenken leverancier

Welke leverancier is uw match?

Het kiezen van een relatiegeschenken leverancier!

Welke afwegingen maakt u bij het vinden van uw zakelijke relatiegeschenken leverancier? Waar let u op en wat is belangrijk? Om gemakkelijker een keuze te maken, zetten wij de belangrijkste zaken voor u op rij!

Wet- en regelgeving
Voordat u zaken doet met een leverancier van relatiegeschenken is het verstandig om na te gaan of deze zich houdt aan de Europese wet- en regelgeving. Check of de onderneming is aangesloten bij het Platform Promotional Products (PPP).

Assortiment
Kies de leverancier die kan verwezenlijken wat u wilt! Bij ons kunt u terecht voor originele relatiegeschenken, maar wij bieden ook eenvoudige producten. Bent u op zoek naar producten voor promotionele acties? Wij denken graag met u mee!

Kennis
Een promotionele actie realiseren, neemt veel tijd in beslag. U wilt natuurlijk dat de investering in relatiegeschenken zich terugbetaalt! Kies daarom voor een leverancier met veel ervaring en marktkennis. Leveranciers met een brede kennis van de markt kunnen inschatten of een relatiegeschenk aan zal slaan bij de ontvanger.

Communicatie
Het is belangrijk en fijn als de wijze van communiceren bij u past en dat u goed op de hoogte gehouden wordt tijdens het gehele proces. The COW company is schriftelijk, telefonisch en via de chat bereikbaar, zodat u via het gewenste kanaal met ons contact kan zoeken.

Flexibiliteit
De kans op een succesvolle samenwerking wordt groter wanneer u op één lijn zit met uw relatiegeschenken leverancier. Een flexibele leverancier is wel zo fijn! Deze denkt met u mee en springt snel in op veranderingen, mocht dit nodig zijn. Let vooral op de houding van de leverancier: begrijpt deze wat uw wensen zijn?

Productieproces
The COW company produceert op een duurzame manier en zorgt ervoor dat er geen sprake is van kinderarbeid. Door goede afspraken te maken met onze internationale zakenpartners kunnen wij relatief lage prijzen hanteren. Door de enorme kennis van onze medewerkers, kunnen zij voor u de meest betrouwbare producent kiezen. Uiteraard is het belangrijk zélf ook een goed gevoel te hebben bij de manier van produceren.

Distributiemogelijkheden
Bij het bestellen van uw relatiegeschenken zal altijd gevraagd worden naar de gewenste leverdatum. Hoe meer distributiemogelijkheden er zijn, hoe groter de kans dat de gewenste levertijd gehaald kan worden. Bij the COW company worden producten zowel ingevlogen als verscheept.

Lees meer over welke aanbieder van relatiegeschenken het beste bij u past!

Geschenken

Direct contact

T: +31 (0)38 - 203 8300
E: sales@cow.nl

Offerte nodig?