Maandag 24 mei zijn wij niet geopend i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 25 mei staan we weer voor je klaar!

sales@cow.nl

+31 (0)38 - 203 8300

Trends relatiegeschenken branche

trends relatiegeschenken branche

Trends relatiegeschenken branche

Trends relatiegeschenken branche? Zijn die er dan? De relatiegeschenken branche is zeer trendgevoelig! En daar houden we u graag van op de hoogte. De klassiekers zoals kalenders en pennen blijven uiteraard altijd populair maar daarnaast zijn er vaak periodes waarin de vraag naar één product explosief toeneemt. Dan ontstaat er een trend.

Het volgen van trends en op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op de markt is zeer belangrijk. Bij The COW company hechten wij veel waarde aan de marktkennis van ons personeel. Daarom scholen wij ons constant bij en zijn we lid van het Platform Promotional Products (PPP). Deze brancheorganisatie stelt leden in staat met elkaar te communiceren en van elkaar te leren.

Trends relatiegeschenken branche

Momenteel ontwaren we diverse trends. Zo worden er veel oranje artikelen besteld en wordt het steeds belangrijker dat producten duurzaam zijn ontwikkelt en geproduceerd. Tevens is er een enorme vraag naar producten met nostalgische waarde. Hoe lang er nog sprake zijn van deze trends is moeilijk te zeggen. Trends zijn vaak slechts van tijdelijke duur en zullen naar verloop van tijd weer verdwijnen.

Bron: PromZ (maart 2014)

Geschenken

Direct contact

T: +31 (0)38 - 203 8300
E: sales@cow.nl

Offerte nodig?