Maandag 24 mei zijn wij niet geopend i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 25 mei staan we weer voor je klaar!

sales@cow.nl

+31 (0)38 - 203 8300

Vouwkubus bij feestelijke opening Microsoft

Vouwkubus bij feestelijke opening Microsoft

Vouwkubus bij feestelijke opening Microsoft

Microsoft wilde voor de opening van haar nieuwe pand een leuke weggever en liet ons een vouwkubus ontwerpen! De vouwkubus is een origineel cadeautje met een hoop informatie erin. In de kubus zitten onder meer het logo, kernwaarden en het nieuwe pand verwerkt.

De softwarereus opende eind 2018 haar nieuwe pand op Schiphol, een feestelijke gebeurtenis natuurlijk. Er waren een hoop genodigden, die allemaal een presentje kregen. Deze weggever mochten wij ontwerpen én produceren! Wij hebben voor een compleet ontwerp gezorgd en 2.000 vouwkubussen geleverd.

Op en in de kubus zijn kernwaarden van Microsoft, doelen en een foto van het nieuwe pand te vinden. Het logo komt 2 keer voor op de kubus en er wordt ook duidelijk wat het bedrijf te bieden heeft.

Een vouwkubus is een leuke manier om te laten zien wat je biedt en waar je voor staat als organisatie. Het is bovendien een origineel cadeau om mensen te binden en te boeien. Alle informatie die overgebracht moet worden, kan compact in een kubus als deze worden verwerkt.

Ook zo’n volledig custom made product? Laat ons met u meedenken!

Advies nodig?

Geschenken

Direct contact

T: +31 (0)38 - 203 8300
E: sales@cow.nl

Offerte nodig?