Maandag 24 mei zijn wij niet geopend i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 25 mei staan we weer voor je klaar!

sales@cow.nl

+31 (0)38 - 203 8300

Poloshirts voor schoolproject in Tanzania!

Poloshirts voor schoolproject in Tanzania!

Poloshirts voor schoolproject in Tanzania!

“Knowledge is power”. Dat is het motto waaronder Sylvian Nijhuis te werk gaat voor zijn stichting Support School Fees (SSF), dit keer met onze poloshirts! Hij onderneemt veel activiteiten vanuit de stichting om inkomsten binnen te halen, om daarmee kansarme kinderen goed onderwijs te kunnen bieden.

poloshirts

Eind 2019 reisde Nijhuis af naar Tanzania, mét poloshirts van the COW company! Deze shirts zijn gemaakt voor het personeel van de Mwanza Lake View Farm. Dat is een zogeheten eco lodge. Een hotel dat op een duurzame manier te werk gaat. De inkomsten van dit hotel worden onder meer gebruikt als schoolgeld, om ook in Mwanza goed onderwijs te kunnen realiseren.

Nijhuis: “Je ziet echt dat ze trots zijn om het te dragen.” Binnenkort staat er nog een reis naar de Tanzaniaanse stad Mwanza gepland. Een paar keer per jaar reist Nijhuis af naar deze stad.

Wanneer Nijhuis naar het Afrikaanse Mwanza afreist, ziet hij erop toe dat de sponsoring goed terechtkomt en ontmoet hij de kinderen en ouders die hij ondersteunt. “Het is ontzettend leuk om daar te komen, om de kinderen én de ouders te ontmoeten. En je ziet de blije gezichtjes van de kinderen,” beaamt Nijhuis.

poloshirts

Waar wordt die sponsoring dan uitgehaald? Nijhuis onderneemt meerdere dingen om geld binnen te halen voor zijn stichting. “Het is daarbij, vind ik, ook belangrijk om tegelijkertijd de werkgelegenheid te stimuleren.” Zo heeft Nijhuis een viskwekerij én verhuurt hij kamers. Dit zorgt niet alleen voor inkomsten om kansarme kinderen in Tanzania naar school te kunnen laten gaan. Het doet ook nog eens veel goeds voor de werkgelegenheid. Twee vliegen in één klap!

Bij the COW company zijn we uiteraard trots dat we, als onderdeel van dit project, poloshirts hebben mogen sponsoren!

Geschenken

Direct contact

T: +31 (0)38 - 203 8300
E: sales@cow.nl

Offerte nodig?