Maandag 24 mei zijn wij niet geopend i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 25 mei staan we weer voor je klaar!

sales@cow.nl

+31 (0)38 - 203 8300

Van den Bosch nieuw bestuurslid PPP

Van den Bosch nieuw bestuurslid PPP

Lex van den Bosch, directeur van the COW company, is aangesteld als nieuw bestuurslid van branchevereniging Platform Promotional Products (PPP). Tijdens de algemene leden vergadering van de PPP is Lex benoemd tot bestuurslid voor het onderdeel CSR.

Het doel is om meer aandacht te vragen voor Corporate Social Responsibility binnen de relatiegeschenkenbranche. Momenteel is hier nog te weinig aandacht voor. Het doel is om leveranciers van relatiegeschenken en kopers van relatiegeschenken hier meer bewust van te maken, zodat uiteindelijk het belang van een veilig en verantwoord product wordt ingezien.

Platform Promotional Products is de Nederlandse branchevereniging en heeft als doel om het vakgebied promotionele producten en relatiegeschenken sterker te maken. Zij behartigen de promotionele industrie. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen neemt een sleutelpositie in bij het stimuleren van branchebrede professionaliteit en vakkennis.

Het bestuur van de PPP, v.l.n.r. Joop van Veelen. Arjan de Knegt, Bob Heerius, Marijke van Hoorne (directeur), Lex van den Bosch (directeur the COW company), Martijn Verwaal en Jan Hazejager (bron foto: Giuseppe Toppers | Danto)

 

Geschenken

Direct contact

T: +31 (0)38 - 203 8300
E: sales@cow.nl

Offerte nodig?