Maandag 24 mei zijn wij niet geopend i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 25 mei staan we weer voor je klaar!

sales@cow.nl

+31 (0)38 - 203 8300

Relatiegeschenken Kipp & Zonen

Kipp & Zonen

Relatiegeschenken Kipp & Zonen

Op zowel binnenlandse als buitenlandse luchthavens kom je ze tegen: de kofferriemen van Kipp & Zonen. In samenwerking met The COW company kwam dit unieke en nuttige relatiegeschenk dit jaar tot stand.

Pyranometer als give away!

Voor iedere organisatie is het belangrijk dat de relatiegeschenken de doelgroep aanspreken en de kernwaardes van het bedrijf vertalen. Het bijzondere product dat ze levert (de pyranometer) is niet bij iedereen bekend, maar door de unieke geschenken die The COW company heeft ontwikkeld, worden de producten van Kipp & Zonen steeds bekender bij de doelgroep. Zo zijn er bijvoorbeeld de pyranometer post-its. Iedereen kan zo op een leuke manier kennis maken met de pyranometer.

Kipp & Zonen Bedrukte USB stickInmiddels is de relatie tussen het geschenk en de pyranometer niet altijd meer een vereiste. Dus kunnen de koe en de kip samen op een creatieve manier de kernwaardes van Kipp & Zonen vertalen in een giveaway. De eerste resultaten? Onder meer een handige USB-stick en een modebewuste zonnebril.

Benieuwd geworden naar een mooie bedrukte USB stick? Vul dan onderstaand formulier in en ontvang een offerte! Wij helpen u graag verder.

Offerteformulier algemeen

  • Let je op het minimum afname aantal dat in de tekst vermeld staat?
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geschenken

Direct contact

T: +31 (0)38 - 203 8300
E: sales@cow.nl

Offerte nodig?