Maandag 24 mei zijn wij niet geopend i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 25 mei staan we weer voor je klaar!

sales@cow.nl

+31 (0)38 - 203 8300

Direct Mail: de 6 best verkochte items

Direct mail box

Direct Mail: de 6 best verkochte items

Het is natuurlijk hartstikke leuk om een relatiegeschenk persoonlijk te geven. En dat hoeft net per se face-to-face! Kan het dan nog wel echt persoonlijk zijn? Zeker! En wel met brievenbuspakketjes: direct mail.  The COW company heeft geschenken in alle soorten en maten en dus ook kleine, compacte en platte give-aways. Die passen perfect door de brievenbus! Hoe makkelijk is het om de bedrukte weggevers gewoon naar het adres van de (potentiële) relatie te verzenden? Het bespaart vaak enorm veel tijd en het is bijna net zo persoonlijk.

Of het nu gaat om een geschenk als blijk van waardering of om het aanzetten tot actie van uw (potentiële) klanten, het is altijd leuk om een cadeautje thuis te ontvangen én om te geven! Welke geschenken zijn dan ideaal als brievenbuspakket? We hebben een paar mooie voorbeelden op een rijtje gezet:

direct mail producten

Bouwconcern Van Wijnen is een van de bedrijven die al eens zo’n compact geschenk heeft laten ontwikkelen bij the COW company. Niet om direct te versturen, maar dit had perfect gekund! Het bedrijf heeft een originele vouwkubus laten ontwerpen voor intern gebruik. Ook een prachtig voorbeeld van zo’n compact brievenbuspakketje!

Natuurlijk zijn technologieën zoals de telefoon en computer uitstekende uitkomsten, maar toch is het juist weer speciaal geworden om ‘ouderwets’ iets tastbaars te sturen. Mensen worden tegenwoordig bedolven onder e-mails en telefoontjes. Een fysiek cadeautje is daarom juist heel speciaal en valt beter op.

Direct mail geeft plenty aan mogelijkheden! De combinatie van de gepersonaliseerde relatiegeschenken van the COW company met de mogelijkheid van brievenbuspakketjes maakt dat de relatie zich persoonlijk aangesproken voelt en hij de afzender onthoudt. Wist u overigens dat 87% van de direct mail wordt geopend en gelezen (bron: i-motive, 2018)? Al helemaal wanneer er een cadeautje bij zit, natuurlijk!

Ook een originele direct mail-campagne opstarten? Vul het formulier hieronder in en wij denken met u mee!

Advies nodig?

Geschenken

Direct contact

T: +31 (0)38 - 203 8300
E: sales@cow.nl

Offerte nodig?