Maandag 1 juni zijn wij niet aanwezig i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 2 juni staan we weer voor je klaar!

sales@cow.nl

+31 (0)38 - 203 8300

Fleecevest voor W@H

Fleecevest voor W@H

Fleecevest voor W@H

W@H (tegenwoordig Trixxo), een service voor hulp in het huishouden, wilde haar personeel in een mooi fleecevest steken en schakelde the COW company hiervoor in. W@H leverde het logo aan waarmee het vest bedrukt moest worden en vervolgens liet the COW company deze vesten op maat maken in het Verre Oosten. Hieronder ziet u het resultaat; een mooi fleecevest en alweer een tevreden klant erbij!

W@H is de afkorting voor Work at Home. Het bedrijf dat tegenwoordig Trixxo heet, is specifiek gespecialiseerd in werving en detachering op het gebied van huishoudhulp en zit verspreid gevestigd in België.

 

Wilt u net als W@H ook een relatiegeschenk dat wij op het gebied van design helemaal naar uw eigen wens kunnen vormgeven? De kleur van uw huisstijl,  een eigen logo, aanpassingen aan het design; noem het maar en wij kunnen het voor u realiseren! Vul onderstaand formulier in en ontvang snel een offerte! We helpen u graag verder.

Andere vragen over de mogelijkheden of de producten die wij kunnen bedrukken? Bel ons op 038 – 760 1900 of stuur een mail naar sales@cow.nl

Offerteformulier algemeen

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geschenken

Direct contact

T: +31 (0)38 - 203 8300
E: sales@cow.nl

Offerte nodig?