Chocolade bedrukken in eigen stijl

Beschrijving

Om je vingers bij af te likken! Echte Tony’s Chocolonely chocolade bedrukken met jouw logo? Dan ben je hier juist!

Tony’s Chocolonely chocolade is ontzetten populair. Omdat het bekend staat als fair trade merk, maar ook omdat het gewoon hele lekkere chocola is. En hoe gaaf is het om zo’n reep helemaal uniek te maken door de sleeve te bedrukken in jouw stijl? Je kunt je logo erop zetten, maar ook een mooie boodschap of een bedankje. Hoe het in zijn werk gaat, zo’n gepersonaliseerde chocoladereep? Je maakt een mooie sleeve met een van de standaard ontwerpen, of levert zelf een ontwerp aan. Je krijgt een digitale drukproef. Heb je die goedgekeurd, dan heb je binnen 5 à 10 werkdagen je bedrukte chocolade al in huis! Een Tony’s reep is 160 x 85 x 15 mm. Ga je voor melk of toch puur? Minimale afname: 250 stuks

Op zoek naar een ander soort chocola, bijvoorbeeld met een speciaal smaakje? Misschien is chocola met popcorn het proberen waard! Of laat chocolade bedrukken in onze webshop.

Interesse? Vraag nu snel een vrijblijvende offerte aan!
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

CSR gecertificeerd

Wij zijn CSR-gecertificeerd!
Als één van de eerste leveranciers van promotionele producten zijn wij CSR-gecertificeerd. Dat betekent dat wij toonaangevend zijn in Corporate Social Responsibility. Kiest u samen met ons voor een verantwoord product? Zo weet u zeker dat uw producten veilig en op een verantwoorde manier geproduceerd zijn.

Wilt u meer weten over regelgeving en onze certificaten?
Wij vertellen u er graag meer over! Lees ons artikel/of bel onze ervaren salesexperts!

Interesse? Vraag nu snel een vrijblijvende offerte aan!
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.