Bekijk onze aangepaste openingstijden rondom de feestdagen hier: https://cow.nl/aangepaste-openingstijden-rondom-feestdagen/

sales@cow.nl

+31 (0)38 - 203 8300

Waterdichte tas voor ABN AMRO Clearing

Waterdichte tas voor ABN AMRO Clearing

Waterdichte tas voor ABN AMRO Clearing

Een toepasselijke weggever tijdens SAIL 2020, dat is deze waterdichte tas met logo! ABN AMRO Clearing, dochteronderneming van ABN AMRO, heeft ons de tas laten ontwerpen zodat zij een gave weggever heeft voor haar klanten tijdens het scheepvaartevenement in Amsterdam.

waterdichte tas

ABN AMRO Clearing was op zoek naar een ludiek relatiegeschenk om als waardering aan klanten te geven, en zodat het bedrijf in een nóg beter daglicht komt te staan en onthouden wordt. Het relatiegeschenk moet in de eigen stijl te ontwerpen zijn en passen bij het evenement SAIL 2020. Natuurlijk, waterdichte tassen, om al je waardevolle spullen in te bewaren en droog te houden!

De tassen zijn leverbaar in diverse kleuren, maar wit bleek toch het beste te passen. De huisstijl komt zo prachtig terug en het geeft een ruimtelijke, rustige uitstraling aan de tas. Naast dat de tas waterdicht is, blijft hij ook drijven. Dankzij de handige rolsluiting en het kliksysteem kan er met geen mogelijkheid water tussenkomen.

Ook zo’n zelf ontworpen waterdichte tas of een ander custom made relatiegeschenk? Laat je inspireren!

Roep om inspiratie

Geschenken

Direct contact

T: +31 (0)38 - 203 8300
E: sales@cow.nl

Offerte nodig?