Maandag 24 mei zijn wij niet geopend i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 25 mei staan we weer voor je klaar!

sales@cow.nl

+31 (0)38 - 203 8300

VR-brillen voor Ferney

VR-brillen voor Ferney

VR-brillen voor Ferney

Ferney faciliteert haar leden bij de ontwikkeling van een eigen app. De Ferney app biedt een platform waarin leden, leveranciers en eindgebruikers elkaar vinden, versterken en belonen. Om de app onder de aandacht te brengen, heeft Ferney gekozen voor de ontwikkeling van gepersonaliseerde VR-brillen. Gebruikers kunnen door de VR-bril een 360 graden video bekijken waardoor zij direct kennismaken met de app.

Ferney | Inkooporganisatie in ijzerwaren en gereedschappen

Ferney | Inkooporganisatie in ijzerwaren en gereedschappen

Ferney is ‘dé full-service ijzerwaren inkoopcombinatie met sterke eigen merken, voor groothandels in de bouw en industrie’. Het bedrijf wil bijdragen aan het rendement van haar leden door het realiseren van combinatievoordeel op het gebied van inkoop, ICT, marketing, logistiek en finance. ‘Onze 50 leden zijn gezamenlijk goed voor ruim 300 vestigingen en een uitstekende dekking in Nederland en België.’ Op 17 april 2018 zullen zij het FernEvent bezoeken.

Elke 2 jaar wordt het FernEvent georganiseerd. Dit is een eigen beurs waar leden en leveranciers van Ferney elkaar ontmoeten. Tijdens deze beurs worden de VR-brillen uitgedeeld aan bezoekers zodat zij op een innovatieve manier kunnen kennismaken met de app!

Geschenken

Direct contact

T: +31 (0)38 - 203 8300
E: sales@cow.nl

Offerte nodig?