Maandag 24 mei zijn wij niet geopend i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 25 mei staan we weer voor je klaar!

sales@cow.nl

+31 (0)38 - 203 8300

Ultra records en COW voorkomen nat pak

Het is één van de grootste muzieklabels in Amerika: Ultra records. The COW company kreeg de kans samen te werken met dit internationale dancelabel. Bezoekers van Amsterdam Dance Event 2013 kregen allemaal een goodiebag mee met daarin een paraplu van Ultra records.

Custom made paraplu voor Ultra Records

Er werd gekozen voor het weggeven van een paraplu, omdat de kans dat het regent in deze jaargetijden groot is. De paraplu werd in overleg met onze medewerkers ontworpen en was daardoor helemaal custom made. Op de hoes prijkt het logo en het koortje heeft de felgele kleur van het muzieklabel.

The COW company leverde met trots de – stuk voor stuk geproduceerd in het Verre Oosten – paraplu’s. Honderd stuk werden apart gehouden om uit te delen op het kantoor in New York.

Wij zijn trots op het feit dat we voor de tweede keer op rij samen mochten werken met een bedrijf van deze omvang. In 2012 leverden wij eveneens paraplu’s aan het label en daar is de basis voor een fijne samenwerking gelegd.

Zoekt u ook naar een uniek en custom-made product, wat uw naamsbekendheid een boost zal geven? Vul dan nu onderstaand offerteformulier in. We helpen u graag verder!

Offerteformulier algemeen

  • Let je op het minimum afname aantal dat in de tekst vermeld staat?
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

 

Geschenken

Direct contact

T: +31 (0)38 - 203 8300
E: sales@cow.nl

Offerte nodig?