Maandag 24 mei zijn wij niet geopend i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 25 mei staan we weer voor je klaar!

sales@cow.nl

+31 (0)38 - 203 8300

Zomer relatiegeschenken top 10 van the COW company!

zomer relatiegeschenken

Zomer relatiegeschenken top 10 van the COW company!

De zomer komt eraan en we houden ontzettend van lijstjes. Daarom hebben we flink geanalyseerd en onze top 10 custom made zomer relatiegeschenken opgesteld! Wist u trouwens dat de zomer steeds populairder wordt om klanten en eigen medewerkers ‘in het zonnetje’ te zetten? Pak die kans!

De top 10 zomer relatiegeschenken bestaat uit zwembad- en strandartikelen, verkoelende producten en zonaccessoires. Benieuwd naar de custom made toppers?

10. IJsblokjesvorm
De ijsblokjesvorm zorgt ervoor dat de drankjes van uw relaties deze zomer ijskoud zijn door ijsblokjesvormpjes in uw vorm! Duimpjes, vliegtuigjes, in de vorm van een boot.. De houders worden gemaakt van siliconen, zodat de ijsblokjes er gemakkelijk uit te halen zijn.

9. Autozonneschermen
Zodra de zon schijnt, neemt de vraag naar autozonneschermen enorm toe! Zowel het folie autoscherm dat geschikt is voor de voorruit van de auto als het kleinere zonneschermpje voor de kids zijn erg populair. Beide exemplaren zijn ook in eigen vorm te produceren.

zonnescherm

8. BBQ-stempel
Met de barbecuestempel ziet elk stuk vlees er nog aantrekkelijker uit. Door de los geleverde letters, kunt u uw eigen tekst of naam van de ontvanger formuleren. Zeker weten dat er op deze manier geen ruzie meer is om de vleesjes!

barbecue stempel

7. Drinkflessen
Hydratatie is tijdens warme dagen erg belangrijk. Daarom lenen drinkflessen zich perfect voor een functioneel zomergeschenk om te de dorst te lessen! Houdt u het hoofd van uw relaties koel? Dat kan letterlijk en figuurlijk met de bestseller drink en spray fles!

drink en spray fles

6. Koeltassen en coolboxes
Koude drankjes op het strand, ijsjes van de supermarkt naar de diepvries of frisse salades voor de picknick in het park? Koeltassen en coolboxen worden steeds innovatiever en stijgen in de top 10! Zo is er een coolbox die geschikt is voor warm én koud eten en drinken!

coolbox met logo

5. Luchtbedden en zwembanden
Luchtbedden en zwembanden (op maat) zijn goed een 5e plaats. Functioneel, te gebruiken door jong en oud en gewoon onwijs leuk om te krijgen! Donuts, taperollen, een koekje met een hapje eruit..

custom made zwemband

4. Koffers en kofferriemen
Of uw ontvangers nou met de auto, de caravan of het vliegtuig op vakantie gaan, koffers worden tijdens vakanties altijd gebruikt! Met custom made koffers gaat uw naam de wereld over. Hot items zijn ook bijbehorende kofferriemen voor nog meer herkenbaarheid!

custom made koffer

3. Zonnebrillen
Zonnebrillen zijn zonder twijfel een van de beste hardlopers in de zomermaanden. Transparante frames met bamboe pootjes of in een gekke vorm? Als u echt op wilt vallen, kunt u ervoor kiezen uw eigen bril samen te stellen als limited edition!

pixel zonnebril

2. Strandballen
Opmerkelijk is dat strandballen enorm trending zijn, bedoeld als zomers cadeautje voor de jongere doelgroep. Natuurlijk ook de welbekende bicolore ballen, maar strandballen met een figuurtje erin scoren erg hoog!

strandbal

1. Handdoeken
Handdoeken met opvallende opdruk, hamamdoeken, ronde handdoeken.. De absolute winnaar als het gaat om zomer relatiegeschenken. Het mooie van handdoeken is dat ze jaar in, jaar uit gebruikt worden door jong en oud op heel veel verschillende plaatsen!

ronde fruit handdoek

Handdoeken – in wat voor vorm dan ook – zijn dus als winnaar uit de bus gekomen. Wilt u nou ook een gewild zomers geschenk weggeven? Wij helpen u graag verder tijdens en na u zoektocht naar een passend item! Daarom kunt u een roep om inspiratie doen.

Advies nodig?

Geschenken

Direct contact

T: +31 (0)38 - 203 8300
E: sales@cow.nl

Offerte nodig?