Maandag 1 juni zijn wij niet aanwezig i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 2 juni staan we weer voor je klaar!

sales@cow.nl

+31 (0)38 - 203 8300

Strandtas met koelcompartiment voor Ons Tweede Thuis

Strandtas met koelcompartiment voor Ons Tweede Thuis

Strandtas met koelcompartiment voor Ons Tweede Thuis

Strandtassen in een wat luxere uitvoering voor de stichting Ons Tweede Thuis! Deze stichting begeleidt mensen met een beperking en heeft elke zomer een leuke weggever voor al het personeel. Waar de stichting ons 2 jaar geleden een gepersonaliseerd picknickkleed liet produceren, wenste ze nu handige strandtassen mét koelelement. We zijn direct op zoek gegaan naar een mooi model strandtas met koelcompartiment, en daar is deze uitgekomen!

Waar het ontwerp van de strandtas met koelcompartiment vandaan komt? Een van de cliënten heeft dat mogen maken, hoe leuk! En wat heeft die het goed gedaan. De tas heeft een mooie blauwe kleur en is voorzien van leuke figuurtjes die met de zee te maken hebben, zoals schildpadjes en zeepaardjes. Dat maakt het echt een zomers geschenk.

Het hele onderste gedeelte is een koelvak voor lekkere hapjes of drankjes tijdens een dagje naar het strand. Daarboven is een hoop ruimte om andere spullen in te doen. Voor de beeldvorming: deze tas is 65 cm breed, 50 cm hoog en 25 cm diep.

De tas lijkt niet bedrukt te zijn met eigen logo, maar toch zit er een klein herkenbaar detail in. “We willen nog ergens ons logo kwijt, maar niet te schreeuwerig,” stelde de klant. Die wens is vervuld door het logo op het labeltje te drukken. Zo is toch altijd duidelijk waar de tas van afkomstig is!

Op zoek naar strandtassen uit voorraad? Bekijk onze webshop!

Ook zo’n volledig custom made product? Laat ons u inspireren!

Roep om inspiratie

Geschenken

Direct contact

T: +31 (0)38 - 203 8300
E: sales@cow.nl

Offerte nodig?