Maandag 5 april zijn wij niet geopend i.v.m. Tweede Paasdag. Dinsdag 6 april staan we weer voor je klaar!

sales@cow.nl

+31 (0)38 - 203 8300

Poncho’s voor Quest

Quest - Poncho relatiegeschenk

Poncho’s voor Quest

Voor G+J Media mochten wij poncho’s leveren! G+J Media is de uitgever van bekende mediamerken zoals National Geographic, Vogue, Glamour, JAN,  Designer-Vintage en Quest. Met hun portfolio richten zij zich op de domeinen populaire wetenschap, reizen, en fashion & lifestyle.

De poncho’s die wij mochten leveren zijn voor hun merk Quest. Quest is een populair-wetenschappelijk tijdschrift dat maandelijks wordt uitgebracht. Met hun actie ‘geluk dwing je af’, adverteren zij met grote abri’s op treinstations. Ook adverteren ze in kranten. Wanneer je de volgende uitgave koopt zit daar gratis een functionele poncho bij.

De poncho’s van Quest zijn prachtig bedrukt met een tekst. De poncho is geleverd in een plastic zakje met druksluiting en mooie bedrukking.

Wilt u ook poncho’s voor uw organisatie. Poncho’s met een opdruk op de poncho zelf kunnen geleverd worden bij een minimum afname van 50.000 stuks. Vraag ons naar de mogelijkheden.

QUEST 3

Benieuwd geworden naar unieke poncho’s? Vul dan onderstaand formulier in en ontvang een offerte! Wij helpen u graag verder.

Offerteformulier algemeen

  • Let je op het minimum afname aantal dat in de tekst vermeld staat?
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geschenken

Direct contact

T: +31 (0)38 - 203 8300
E: sales@cow.nl

Offerte nodig?