Maandag 24 mei zijn wij niet geopend i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 25 mei staan we weer voor je klaar!

sales@cow.nl

+31 (0)38 - 203 8300

Parkeerkaart met ijskrabber voor Brink Group

Parkeerkaart met ijskrabber voor Brink Group

Parkeerkaart met ijskrabber voor Brink Group

Weer zo’n multifunctioneel relatiegeschenk! Leverancier in trekhaken Brink Group liet voor haar relaties een parkeerkaart met ijskrabber bedrukken in haar eigen stijl.

De parkeerkaart van Brink is een mooi voorbeeld van een ijskrabber met handige extra’s. Een handige en zelfs onmisbare tool in de winter! De parkeerschijf ziet eruit als een reguliere. Aan de voorkant staat de verschuifbare tijd van aankomst en een grote letter P, zodat de schijf herkenbaar is voor controleurs. Ook dankzij de reguliere blauwe kleur is de parkeerkaart met ijskrabber herkenbaar.

parkeerkaart met ijskrabber

De ijskrabber bevindt zich aan de linkerzijde van de schijf, dat voorzien is van een speciaal randje. Met het zwarte, rubberen gedeelte aan de onderzijde is overtollig, losgekrabd ijs eenvoudig en zonder te krassen van het raam af te vegen.

Draai je de parkeerkaart met ijskrabber om, dan komt de stijl van Brink naar voren. Het bedrijf heeft de achterzijde van de parkeerschijven laten bedrukken met een sfeerafbeelding met daarop een trekhaak. Eronder is het logo te vinden en de visie op hun producten, die ze ‘Your Perfect Fit’ noemen.

Ook een gepersonaliseerd product? Laat ons u inspireren!

Advies nodig?

Geschenken

Direct contact

T: +31 (0)38 - 203 8300
E: sales@cow.nl

Offerte nodig?