Maandag 24 mei zijn wij niet geopend i.v.m. 2e pinksterdag. Dinsdag 25 mei staan we weer voor je klaar!

sales@cow.nl

+31 (0)38 - 203 8300

Opvouwbare tasjes voor De Échte Groenteman!

Opvouwbare tasjes voor De Échte Groenteman!

Opvouwbare tasjes voor De Échte Groenteman!

Van knuffels tot aan citrus persjes! Voor De Échte Groenteman hebben wij al veel producten voor verschillende acties mogen leveren. Dit keer de vraag of wij opnieuw opvouwbare tasjes konden produceren (eerder mochten we ook tasjes voor de stichting ontwerpen). Hierop was het logo van De Échte Groenteman te zien. Dit jaar werd het nét iets anders: het werden ‘De kokende Groenteman’ tasjes! Een nieuw logo met een koksmuts, omdat de moderne groenteman tegenwoordig zoveel meer is en doet.

De opvouwbare tasjes zijn voorzien van een handige drukknoop en beschikken over een karabijnhaak. Ze zijn bedrukt op zowel het tasje als op het etuitje. Vorige keer heeft de stichting gekozen voor gele tasjes, nu koos ze voor een neutrale kleur grijs. Daarop is het nieuwe logo “de lachende tomaat met koksmuts” te zien. De stichting is erg enthousiast over de eigen ontworpen tasjes!

Opvouwbare tasjes

Wist je dat we jouw logo of bedrijfsnaam kunnen drukken op de voor- en achterzijde van het tasje zelf? Customize hem dus naar de huisstijl van jouw bedrijf! 

Wil jij ook customized tasjes? Of heb je een ander idee in gedachten? Neem contact met ons op!

Advies nodig?

Geschenken

Direct contact

T: +31 (0)38 - 203 8300
E: sales@cow.nl

Offerte nodig?